Quake Champions krijgt Burial Chamber Arena-profiel en trailer

Quake Champions

PC

Quake Champions krijgt Burial Chamber Arena-profiel en trailer

Quake Champions krijgt Burial Chamber Arena-profiel en trailer

Bethesda geeft deze week een sneak peek op een van de meest adembenemende Arenas die naar Quake Champions komt, namelijk Burial Chamber. Het is een gotisch en grimmig slagveld met gekke plassen lava, smalle hoekjes en gevaarlijke open ruimtes waar niemand veilig is voor vijandige Rockets en Rails. Skills zijn nodig om je een weg te banen doorheen deze Arena, laat staan de plassen lava ontwijken om maar niet te sterven.
De beenderen van een gigantisch monster dienen ter decoratie van de ingang naar het graf. Gevaarlijke platformen van de Perilous Outcropping vormen punten op de lava en kunnen zo gebruikt worden als de ideale plek voor sluipschutters die durven de sprong te wagen. Met diens kronkelende tunnels en lage plafonds dienen de sites van de Molten Underground de kans voor zwaardere Champions om serieus wat schade aan te richten, terwijl de Lava Falls dan weer ideaal kunnen zijn voor de meer tactische spelers. Pas gewoon op dat je niet in de lava wordt geduwd…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.