Rafael Nadal en Mario vertonen hun tenniskunsten in nieuwe Mario Tennis Aces-trailer

Mario Tennis Aces

Nintendo Switch
7.4

Goed

Rafael Nadal en Mario vertonen hun tenniskunsten in nieuwe Mario Tennis Aces-trailer

Rafael Nadal en Mario vertonen hun tenniskunsten in nieuwe Mario Tennis Aces-trailer

In een van zijn zwaarste wedstrijden ooit neemt Rafael Nadal het op tegen een onverwachte uitdager: Mario! Bekijk hoe de twee tennisgrootheden de strijd met elkaar aangaan, waarbij de umpire moet bepalen wie er wint. Wie komt als winnaar uit de bus?
https://youtu.be/8KFYWzfuBh8
Als Mario Tennis Aces op 22 juni 2018 naar de Nintendo Switch komt, kunnen spelers de baan op door één Joy-Con-controller als tennisracket te gebruiken, en altijd, overal en met iedereen spannende tenniswedstrijden spelen. In Dynamisch duel kunnen spelers zich in het zweet werken met accurate en intuïtieve bewegingsbesturing om verschillende slagen over de baan te slaan, of met een meer traditionele besturing genieten van de andere speelstanden. Ben je het niet eens met de beslissing van de umpire? Met het nieuwe challenge-systeem, exclusief voor Dynamisch duel, kun je een herhaling bekijken om te zien of de bal daadwerkelijk in of uit was.

Dankzij de verschillende speelstijlen van het Nintendo Switch-systeem kunnen tot wel vier spelers tegelijk de baan betreden, en met meer dan vijftien speelbare personages – elk met unieke eigenschappen – is er voor ieder wat wils!

Spelers kunnen diverse strategische slagen en tactieken gebruiken om hun energiemeter te vullen en vernietigende speciale slagen afvuren om het tij te keren. Degenen die liever een traditioneel potje tennis spelen met vrienden en familie, kunnen ook de simpele variant gebruiken.

Tennisfanatici kunnen ook online gaan en het tegen hun vrienden opnemen, of zelfs deelnemen aan toernooien. Maar voordat je dat doet, kun je beter eerst oefenen in de avontuurstand. In deze verhaalstand moet je een aantal pittige uitdagingen doorstaan en enkele bonkige eindbazen verslaan, terwijl Mario door verschillende werelden reist om Luigi te redden van het legendarische racket.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.