Rain of Reflections verschijnt op 20 september

Rain of refelctions

Indie studio Lionbite Games maakt bekend dat de verhaal gedreven avonturengame Rain of Reflections op 20 september 2019 verschijnt voor Windows PC via Steam. Duik in de gelaagde dystopische wereld, overleef zenuwslopende turn-based confrontaties, hack systemen om verder te komen, ontmoet een cast van personages met een sterke eigen wil en maak beslissingen die de toekomst bepalen.

 
Rain of Reflections: Chapter 1 – getiteld “Set Free” – volgt Wilona, een wetenschapper die werkt aan een oplossing voor de wereldwijde onvruchtbaarheid-epidemie. Wanneer Wilona begint te twijfelen aan de moraliteit van de experimenten die zij uitvoert op het laatst geboren kind, begint ze een levensgevaarlijke reis die haar brengt naar de onberispelijke torens van de rijke elite, de overvolle sloppenwijken van de onderklasse en de koude, steriele laboratoria van de regering.
 
Gedurende haar tocht ga je turn-based confrontaties aan met een reeks aan tactische opties, zoals stealth, dialoog en gevecht. Je breekt in computersystemen, kraakt sloten en luistert radio communicatie af in een gevarieerde mix van hack puzzels.
 
Jouw woorden tellen. Met keuzes in de dialogen kun je andere personages overtuigen, ontmantelen of te slim af zijn. De volledig ingesproken gesprekken hebben serieuze consequenties naarmate het spel vordert. De dialogen kunnen ook de motivatie van jouw bondgenoten en vijanden bij gevechten beïnvloeden en hiermee de uitkomst veranderen op kritieke momenten.
 
Het ambitieuze verhaal van Rain of Reflections bevat meerdere hoofdstukken, welke elk afzonderlijk een volledig verhaal vertellen, die verdieping in het verhaal brengen en compleet nieuwe en frisse locaties en gameplay bieden op verschillende gebieden.  Chapter 2 – “Open Eye” – volgt een privé detective in een cyberpunk district genaamd The Cluster en Chapter 3 – “Undercurrent” – schijnt licht op de ondergrondse verzetsbeweging en zijn belangrijkste figuur: Imra.
 
Bezoek voor meer informatie www.RainofReflections.com.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.