Ontketen je kracht in de VIP-demo van Anthem vanaf 25 januari

Ontketen je kracht in de VIP-demo van Anthem vanaf 25 januari

Electronic Arts heeft de data aangekondigd voor de VIP-demo van Anthem en de open demo. Fans die Anthem pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019, en alle spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019. Beide demo’s zullen beschikbaar zijn op Origin voor PC, Xbox One en PS4.

Spelers in de VIP-demo zijn de eerste Freelancers die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game voorwerp als dank voor hun vooruitstrevendheid.

“Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren”, zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem. “We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.”

Ook onthulde BioWare tijdens The Game Awards ook de nieuwste trailer voor Anthem, met de meest diepgaande blik op de villain van de game, The Monitor, en zijn grootse plannen. De trailer introduceerde ook enkele van de gevaren die op de loer liggen in de wereld en waartegen spelers het op zullen moeten nemen als ze de chaotische krachten van de Anthem der Schepping willen onderdrukken.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.