ReCore Definitive Edition lijkt er aan te komen

ReCore Definitive Edition lijkt er aan te komen

ReCore is een game die het bij haar release vorig jaar niet al te best deed bij pers en publiek. er was duidelijk potentieel, maar toch kon je niet anders dan de indruk krijgen dat er iets ontbrak aan de game. Er gaat al een tijdje het gerucht dat er stukken uit de game geknipt werden die in een latere Definitive edition terug aan de game toegevoegd zouden worden. Het is een gerucht dat steeds waarschijnlijker blijkt te klinken. Website IndianNoob meld dat we reeds op 29 augustus de ReCore Definitive Edition in de rekken mogen verwachten en dat deze nieuwe features zoals betere graphics, HDR-belichting en een nieuwe missie aan het geheel toevoegt.

Nog belangrijker is echter dat corebot T8NK aan de game toegevoegd zou worden, een personage waar stevig naar gerefereerd werd in de game maar nergens te vinden wegens uitgeknipt. Extra olie op het vuur komt via de Twitter van de game die nu al toetert over een aankondiging op 20 augustus, en dat vergezeld van een plaatje met…juist ja…corebot T8NK. Met de Gamescom in aantocht lijkt het er dus uiterst sterk op dat een verbeterde versie van ReCore aangekondigd zal worden. Gaat dit de game worden die eindelijk het potentieel inlost?

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.