Red Dead Redemption en Halo Wars richting Xbox One?

Red Dead Redemption en Halo Wars richting Xbox One?

Het lijkt er stevig op dat Red Dead Redemption gelekt is als een backwards compatible-titel voor de Xbox One. Het bericht dook op op NeoGAF dat de game, samen met Castlevania: Symphony of the Night en Tekken Tag Tournament 2 op de Xbox Live lijst voor de One is opgedoken.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Ook is uit een report van Microsoft gebleken dat ze bezig zijn met het testen van Halo Wars op de Xbox One. De game moet zijn overstap dus snel gaan maken en opnieuw speelbaar zijn, dit keer op het nieuwe systeem. Volgens geruchten zijn er al mensen die de game op hebben zien duiken in de Xbox Live Store en blijkt het spel 6.34 gig van je harde schijf weg te snoepen. Wanneer de bovengenoemde titels voor iedereen beschikbaar komen is nog even de vraag.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.