Regenerate in Titanfall is antwoord op Prestige

Regenerate in Titanfall is antwoord op Prestige

Titanfall’s versie van het Prestige-systeem uit Call of Duty, de manier om na het hoogste level opnieuw te beginnen om op te scheppen tegenover andere spelers, lijkt ‘Regenerating’ te gaan heten. Smith, Tennant en Eccleston zijn blij. (Ja, dat is een Doctor Who-grapje).

Volgens NeoGAF gebruiker KazorUK heeft hij de gegevens uit de beta van de game kunnen halen. Het maximaal te behalen level is vijftig, al was het in de beta niet mogelijk om verder te stijgen dan veertien. Daarnaast zijn er volgens RazorUK tien regenerations te behalen in de game, waarvan iedereen op nummer één start. Smith valt dus net buiten de boot. (Wederom een Doctor Who-grapje!)

Daarnaast is het RazorUK gelukt om de tekst uit de beta te halen die te zien zal zijn wanneer je besluit het process te ondergaan.

Take me to generation [next level].

Warning! You will lose all that you have unlocked and be reset to level 1. All challenges will be reset.

Years of battle have taken their toll. We can regenerate you… at a cost.
Your body can be restored. But your memory and your experience…all will be lost.
When you awaken you will respawn a [next level] generation Pilot.
You will be better, sharper, acquiring experience even faster than before.

Are you sure?
I’m sure

Are you really sure?
Yes positive!

Would you like to go to the next gen?
Take me to next gen!

Generation numerics:
1st
2nd
3rd
4th
5th
6th
7th
8th
9th
10th

Misschien dat tijdens één van deze regenerations je haar rood kleurt? (Laatste Doctor Who-grapje!) Wij zijn ook aan de slag gegaan met de beta. Ons oordeel lees je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.