Titanfall 2 bevestigd door Respawn, multiplatform

Titanfall 2 bevestigd door Respawn, multiplatform

Ontwikkelaar Respawn heeft in een interview met het Amerikaanse IGN bevestigd dat Titanfall 2 in ontwikkeling is, en dat de game naast de pc en Xbox One ook op PlayStation 4 zal verschijnen. Een grote verrassing is dit niet gezien het feit dat uitgever EA nog voor de release van Titanfall vorig jaar in maart al aangaf dat mogelijke sequels multiplatform zouden gaan.

Respawn CEO Vince Zampella liet ook weten een nieuwe strategie te overwegen met betrekking tot het aanbieden van nieuwe maps voor de sequel. In navolging van Turtle Rock’s aanpak met Evolve zouden voor Titanfall 2 nieuwe maps ook gratis beschikbaar gesteld worden. Volgens Zampella zorgen betaalde mappacks voor een ongelijkheid in de community en maakt het matchmaking moeilijker. Toen er gevraagd werd naar een mogelijke singleplayer voor Titanfall 2 reageerde Zampella ontwijkend, daar zijn we nog niet over uit aldus de man.

Om de eerste verjaardag van Titanfall en de aankondiging van de sequel te vieren zijn alle DLC mappacks op Xbox Live en PC vanaf nu gratis te downloaden.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.