Respawn wil vaker updates voor Titanfall

Respawn wil vaker updates voor Titanfall

Respawn Entertainment heeft aangegeven dat de studio’s vaker updates wil gaan brengen voor Titanfall. Daarnaast wil de ontwikkelaar de gamers beter op de hoogte gaan houden rondom toekomstige updates. Op de officiële website vertelt director Steve Fukuda dat de studio nog moet wennen aan de momenten na de launch van een game, maar dat ze hun best gaan doen voor alle versies van de game.

Now that we are transitioning from making the game to supporting it, one of the many things I want to improve is what I call our ‘update tempo’ – not just accelerating how often we update the game, but also improving our frequency and quality of communication about those updates with the community.

Naast de reguliere updates die bugs laten verdwijnen en de balans verbeteren, werkt Respawn ook aan het eerste DLC-pakket ‘Expedition’. Hier mogen we rekenen op nieuwe maps. Voor de map packs moet je betalen, alle andere updates, in de vorm van nieuwe spelmodi en burncards, zijn gratis.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.