Rico jaagt op een tornado in nieuwste Just Cause 4 gameplay trailer

Rico jaagt op een tornado in nieuwste Just Cause 4 gameplay trailer

Dat Just Cause 4 voluit voor de overtreffende spektakeltrap kiest mag ondertussen wel duidelijk zijn. een van de meest in het oog springende nieuwe features die dat in de verf zet is het dynamische weersysteem waarbij de natuurelementen destructieve gevolgend kunnen hebben voor de omgeving. In de nieuwste gameplaytrailer staan tornado’s centraal. Rico zou uiteraard Rico niet zijn als hij deze wervelwinden niet in zijn eigen voordeel zou kunnen benutten.

De nieuwe trailer toont hoe Rico met een voertuig genaamd de stormchaser zo een tornado achterna zit om die vervolgens los te laten op een vijandig vliegveld. Het is over the top maar vooral typisch Just Cause zoals je in de gameplaybeelden kunt zien.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.