Rock Band 4 komt naar de PS4 en Xbox One

Rock Band 4 komt naar de PS4 en Xbox One

Vijf jaar na de release van Rock Band 3 is het hoge woord er eindelijk uit: ontwikkelaar Harmonix is bezig met Rock Band 4! De game staat gepland voor eind 2015 en gaat verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4.

Harmonix werkt samen met Mad Catz voor de nieuwe hardware voor Rock Band 4. Als je naar de foto’s kijkt zie je weinig opvallends, maar volgens Harmonix zijn er behoorlijke verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Daar zullen we op een later moment meer over horen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden


er zijn geen afbeeldingen gevonden

Heb je nog oude gitaartjes en drumstellen in huis? Gooi die dan niet weg, want die kan je gewoon weer gebruiken voor Rock Band 4. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om alle content van de vorige games te importeren in dit nieuwste deel van de serie. Mooi meegenomen voor de gamers die in het verleden al flink hebben geïnvesteerd in de Rock Band serie.

Verder heeft Harmonix laten weten dat Rock Band 4 de enige Rock Band game zal zijn die op de PS4 en Xbox One zal verschijnen. Ze zullen de game in de loop van de tijd updaten met nieuwe nummers en features om hem interessant te houden. We hoeven dus geen Rock Band 5 of een Rock Band spin-off te verwachten op deze generatie consoles.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.