Rugby 22 is verkrijgbaar, met launchtrailer

Rugby 22 is verkrijgbaar, met launchtrailer

NACON en Eko Software onthullen met plezier de launch-trailer van Rugby 22 om te vieren dat deze toonaangevende rugby-game vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation, Xbox Series , Xbox One en pc (Steam). Alle elementen die de identiteit van de sport bepalen komen samen in een overweldigende ervaring voor rugby-fans!
Diverse grote nationale teams doen voor het eerst mee in een game met de RUGBY-licentie, waaronder de Wallabies, het officiële team van Australië, en de New Zealand All Blacks, twee teams die bekend staan om hun grootste prestaties en de opzwepende sfeer die hen vergezeld! De All Blacks zijn, naast het Franse team, door de studio geselecteerd voor een eerste stap richting fotogrammetrietechnologie, waardoor de gezichten van de spelers zo getrouw mogelijk in het spel worden weergegeven.

Als echte simulatie, laat Rugby 22 spelers genieten van alle elementen van modern rugby: de officiële teams, tactische aanpassingen voor en tijdens de wedstrijd, pod-play-opties, direct passen na contact en het uitvoeren van combinaties. Alle rugbyfans zullen genieten van de manier waarop ze hun sport in deze game kunnen beleven.

Goed nieuws voor PlayStation en Xbox-spelers: om de overgang naar de volgende generatie consoles te versoepelen, geldt een speciale aanbieding. Wie vóór 28 april 2022 de PS4-versie van de game aanschaft en activeert, ontgrendelt daarmee zonder extra kosten ook de PS5-versie. Hetzelfde geldt als je binnen deze periode de Xbox One-versie koopt in de Microsoft Store, want daarmee ontgrendel je zonder extra kosten de Xbox Series X|S-versie.

Overzicht kenmerken RUGBY 22:

  • Speel met de officiële teams – Rugby 22 omvat vrijwel alle grote nationale teams, met alle beroemde spelers en officiële jerseys: Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk, Fiji, Ierland, Italië, Schotland, Wales, Japan en Georgië.
  • Betreed het veld, alleen of met anderen – Speel solo of de lokale of online multiplayer. Neem het in verschillende modes op tegen vrienden of laat de matchmaking een tegenstander voor je zoeken!
  • Verken de Career Mode – Bouw je eigen team in de Career Mode, stijg in de klassementen, bouw je dreamteam en strijd tegen de beste teams ter wereld!
  • Speel als de pro’s – Geniet van een zeer realistische rugby-simulatie met echte tactische diepgang. Speel als een pod, bepaal je vleugelposities, kies je verdediging en maak vlotte combinaties om je tegenstander te slim af te zijn.
  • Een echte rugby-ervaring – Rugby 22 biedt een authentieke rugby-ervaring met realistische animaties die dankzij motion capture-technologie zeer dicht bij die van de echte spelerbewegingen liggen. Beleef rugby, zo intens als de echte sport.
  • Trainen – Dankzij de nieuwe tutorials in de game, leer je de basis van de sport en kun je jezelf trainen om steeds beter te worden!
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.