Runescape komt naar je telefoon

Runescape komt naar je telefoon

De populaire MMORPG voor op de PC zal eind dit jaar gaan verschijnen op mobiele platforms. Het gaat hierbij om de Old School Runescape variant die in 2013 werd uitgegeven voor PC en net zo speelt als het origineel uit 2007. Het zal mogelijk zijn om met je huidige Runescape account in te loggen op de mobiele versie van de game, waardoor je verder kunt gaan met je huidige personage. De Chief Operating Officier van Jatex, Phill Mansell, had verder dit nog te zeggen in een statement:

Dit is een grote stap voor mmorpg’s en een symbool voor de drang van Jagex om voortdurend de grenzen van live games te verleggen. De RuneScape-games zijn de eerste westerse mainstream mmorpg’s die volledig interoperable play op mobile en pc ondersteunen. Wij geloven dat wij onze games moeten brengen naar waar onze spelers ze willen hebben; in recente player surveys gaven 90% van onze actieve spelers en 64% van onze voormalige spelers aan dat zij heel graag op mobile zouden willen spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.