Schuift God of War 4 door naar 2018?

Schuift God of War 4 door naar 2018?

God of War 4 werd officieel onthuld op de E3 van vorig jaar, maar een releasedatum werd toen nog niet bekend gemaakt. Vele gamers hoopten dat de game dit najaar zijn opwachting zou maken, zeker nadat de producer in december vorig jaar reeds verklaarde dat de game volledig speelbaar was en dat stemacteur Christopher Judge op zijn Twitter aangaf dat de game gepland stond voor 2017.

Diezelfde Christoper Judge, die zijn stem leent aan Kratos, heeft op zijn Twitter nu het jaartal achter de game veranderd naar 2018. De kans lijkt dus in elk geval uiterst groot dat we Kratos dit jaar niet meer hoeven te verwachten. Meer duidelijkheid volgt ongetwijfeld tijdens Sony’s Keynote op de E3.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.