Batman: Arkham Knight Ace Chemicals Infiltration Trailer – Pt. 2

Batman: Arkham Knight Ace Chemicals Infiltration Trailer – Pt. 2

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult The Official Batman: Arkham Knight – Ace Chemicals Infiltration Trailer – Pt 2, de tweede gameplay video uit een serie van drie van Batman: Arkham Knight. In deze video zie je de nieuwe Batmobiel in Battle Mode, bewapend en klaar om Batman te helpen als hij het opneemt tegen de legers en zwaar gepantserde drone tanks van de Arkham Knight.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en komt exclusief beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Met Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.