Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth vanaf nu als digitale voorverkoop verkrijgbaar

Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth vanaf nu als digitale voorverkoop verkrijgbaar

2K en Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth vanaf nu beschikbaar is voor de digitale voorverkoop bij deelnemende digitale retailers. Ook beschikbaar voor digitale voorverkoop is de Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth Classics Bundle, een leuke manier om kennis te maken met de serie met Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth en drie van de best verkopende klassieke Civilization games, Civilization III Complete, Civilization IV en Civilization V. Spelers die Civilization: Beyond Earth of Civilization: Beyond Earth Classics Bundle in de voorverkoop aanschaffen ontvangen ook de Exoplanets Map Pack, met zes custom kaarten die geïnspireerd zijn op echte exoplaneten. Deze custom kaarten bevatten:

Kepler 186f: Deze weelderige bos-planeet is een van de oudste planeten die we kennen die op de aarde lijkt;
Rigil Kantoris Bb: De historische gegevens van deze droge continentale planeet, die draait om de dichts bijstaande ster in het zonnestelsel, zijn goed bewaard gebleven.
Tau Ceti d: Deze planeet van zeeën en eilandgroepen beschikt over een bloeiende biodiversiteit en een schat aan natuurlijke bronnen;
Mu Arae f: Opgesloten in een vaste baan om een zwakke ster, is het zuidelijk halfrond van deze planeet een zinderende woestijn waar de zon nooit ondergaat, terwijl het noordelijk halfrond een eeuwigdurende ijskoude duisternis kent.
82 Eridani e: Een buitenaardse wereld met weinig water en verwoest door aardverschuivingen;
Eta Vulpeculae b: Een mysterieuze nieuwe ontdekking met onbekend terrein.

Civilization: Beyond Earth stuurt de ontwikkeling van de mensheid ver voorbij de traditionele tijdlijn van een Civilization game door de toekomst van de mensheid in een buitenaardse wereld te exploreren. Voor het eerst zullen spelers groeperingen leiden die verscheurd worden door verschillen in cultuur en hun nieuwe beschavingen zo ontwikkelen dat ze een weerspiegeling zijn van hun zelfgekozen manier van spelen. Spelers ervaren een scala aan nieuwe gameplay mogelijkheden, inclusief niet-lineaire technologische vooruitgang via de nieuwe Tech Web, de introductie van een nieuwe Orbital Layer en een nieuw Quest systeem dat, naast nieuwe middelen en upgrades, extra details over de alien wereld zal ontgrendelen. Civilization: Beyond Earth al wereldwijd beschikbaar zijn voor PC op 24 oktober 2014.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.