SimCity, nu ook met luchtschepen

SimCity, nu ook met luchtschepen

Zijn de wegen in jouw stad ook steeds vol? Behoren files tot de normaalste zaak van de dag? Misschien moet je de nieuwste DLC voor SimCity dan maar eens installeren. Airships brengt luchtschepen, heteluchtballonnen en blimps naar jouw stad. Het gaat je wel bijna negen euro kosten.

Laat je niet op de kop zitten door al die files: kies voor het luchtruim! Laat toeristen je stad binnenvliegen via de luchtschiphangar of plaats een aanlegplaats voor forenzenluchtschepen om de files te doen verdwijnen .Je stad zal nieuwe hoogtes bereiken dankzij de enorme luchtschepen die door je stad zweven. Inclusief twee Parken voor heteluchtballonnen die je Sims opvrolijken en de landwaarde van omringende woonwijken verhogen. Kijk vol verbazing toe hoe indrukwekkende luchtschepen tijdens evenementen boven je stadions zweven en zorg ervoor dat je stad een uit duizenden wordt!
NIEUWE VORM VAN OPENBAAR VERVOER: LUCHTSCHEPEN!
Heb je last van al dat verkeer? Zijn je stadions altijd halfleeg? Dan heb je de luchtschiphangar nodig. Plaats deze hangar in je stad en verwelkom luchtschepen vol toeristen uit de hele regio. Dankzij deze extra bezoekers zullen je stadions volstromen en worden je casino’s overspoeld door nieuwe gokkers. De lokale winkeltjes zullen ook veel geld verdienen aan deze stroom toeristen, allemaal dankzij de luchtschepen.

Je stad heeft echter niet alleen toeristen nodig! Plaats een aanlegplaats voor forenzenluchtschepen bij je luchtschiphangar en verwelkom forenzende Sims die naar hun werk gaan of komen winkelen, of vervoer je eigen Sims naar een naburige stad. Door je Sims per luchtschip te vervoeren, zullen de files op je snelweg oplossen.

NIEUWE PARKEN: PARKEN VOOR HETELUCHTBALLONNEN
De vederlichte technologie hoeft niet per se toegepast te worden op het openbaar vervoer, want de Luchtschepen-set bevat ook twee soorten parken voor heteluchtballonnen. Het Park voor heteluchtballonnen is een aangenaam park waar je Sims zorgeloos kunnen genieten van het leven: het Stadspark voor heteluchtballonnen is een indrukwekkend park waar je Sims boven de grond zweven om zich beter te voelen.

EVENEMENTENBLIMP
Zodra je blimps in je stad hebt, zullen ze verslag uitbrengen van speciale evenementen in je stad, zoals grote sportwedstrijden en concerten in je stadions. De Luchtschepen-set bevat ook twee nieuwe prestaties. Durf jij de uitdaging aan?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.