SimCity: Steden van de Toekomst trailer

SimCity: Steden van de Toekomst trailer

Vooruitlopend op de release op 14 november heeft Maxis een gametrailer van SimCity: Steden van de Toekomst uitgebracht. Nieuwe regio’s, nieuwe futuristische technologie, nieuwe stadsspecialisaties en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen. Opgelet! De toekomst is aangebroken.
In de gametrailer maak je kennis met de specialisaties van De Academie en OmegaCo. Nadat je relevante onderzoeken hebt vrijgespeeld, kun je je steden transformeren met MagLevs, robotfabrieken, afvalverstuivers, golfmachines en meer. Deze gloednieuwe functies spelen een rol in de enorme Megatorens die boven de skyline van je stad uittorenen.

SimCity Steden van de Toekomst heeft als basis de ultieme stedenbouwsimulatie die wereldwijd door meer dan twee miljoen mensen wordt gespeeld. Je krijgt nu de mogelijkheid om je steden de toekomst in te brengen en te ontwikkelen. Elke toekomstige technologie die je in je stad toepast, verandert ook de directe omgeving waardoor je stad de toekomst tegemoet treedt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.