Sims 4 krijgt gratis nieuwe content

Sims 4 krijgt gratis nieuwe content

Spelers van De Sims 4 fans kunnen vanaf nu toegang krijgen tot nieuwe gratis content. In een post op De Sims 4 blog heeft Executive Producer Rachel Franklin plannen onthuld om gratis content voor De Sims 4 te brengen tussen nu en het einde van het jaar – en zwembaden staan op de lijst. De Sims 4 bevat eindeloze speelmogelijkheden en elke update zal nieuwe features, nieuwe content en nog veel meer bevatten.

De eerste update, die nu beschikbaar is, bevat spoken en een speciaal Star Wars kostuum. In november kunnen Sims het zwembad induiken en nieuwe carrièremogelijkheden en beloningen zullen worden uitgebracht in december. Spelers kunnen toegang krijgen tot de gratis downloads door in te loggen op Origin, waar ze beschikbaar zijn.

er zijn geen afbeeldingen gevonden
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.