Skyrim Memories Claymation video

Skyrim Special Edition

PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

6.6

User Avg

Skyrim Memories Claymation video

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition komt uit op 28 oktober voor Xbox One, PlayStation 4, en pc en heel wat nieuwe Skyrim Memories zullen worden toegevoegd aan de duizenden inzendingen die fans reeds met de ontwikkelaars hebben gedeeld. Om de lancering van Skyrim Special Edition te vieren, werd er met de getalenteerde animator Lee Hardcastle samengewerkt om enkele hoogtepunten te belichten van de meest populaire Skyrim Memories.

Skyrim Special Edition, winnaar van meer dan 200 ‘Game of the Year’ Awards, brengt de fantasie opnieuw tot leven met verbluffend gedetailleerde graphics. De Special Edition bevat de game en add-ons met nieuwe features zoals herwerkte effecten, volumetric god rays, dynamic depth of field, screen-space reflections en meer. Skyrim Special Edition introduceert ook mods voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.