Smash Squad gelanceerd op iOS

Smash Squad gelanceerd op iOS

WG Cells, de mobiele uitgever en ontwikkelaar divisie van Wargaming, heeft de wereldwijde iOS launch van Smash Squad aangekondigd. Het is een snelle top down physics battler waar de gekste en meest unieke helden om zich heen slaan voor het alleenheerschappij van het Omniversum.

Slinger jouw helden in de strijd en vecht tegen vijandelijke squads door middel van simpele pull-and-unleash gameplay met karaktervolle personages. Maak een team van schorriemorrie helden waaronder, houthakkers, voetballers, gorgonen, buitenaardse wezens, vogelmannen en nog veel meer. Upgrade vervolgens jouw crew en ontketen hun innerlijke rariteiten in een vorm van allesvernietigende aanvallen.

Helden slapen niet, gelukkig maar want het Omniversum wordt continu aangevallen. Er zijn heel veel in-game events die jou en jouw helden scherp houden. Als je hunkert naar zwaardere missies dan kun je jouw hart ophalen met de eindeloze Gauntlet mode waarbij de vijanden sterk zijn en jouw helden slechts één leven hebben. Download het spel nu voor je iOS-device! Smash Squad zal binnenkort ook voor Android beschikbaar komen.

WG Cells is de uitgever en ontwikkelaar divisie van Wargaming die zich geheel focust op mobiele titels. WG Cells heeft zijn hoofdkwartier in Cyprus en wordt centraal geleid vanuit Seattle. Het speelt in op de snelle groei van de mobiele markt die een aanzienlijk deel van de gaming industrie inneemt. Het zal zich in de toekomst in sleutel gebieden uitbreiden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.