Soda Drinker Pro naar Xbox One

Soda Drinker Pro naar Xbox One

De game Soda Drinker Pro, die voor het eerst in 2008 verscheen op de PC, Mac en Linux, komt deze september naar de Xbox One. De game zal gebruik maken van Kinect, wat gamers de mogelijkheid geeft om in-game challenges te voltooien door in het echt limonade te consumeren. Een voorbeeld van zo’n challenge is het atten van limonade. Wij voorspellen mogelijkheden voor een nieuw drankspel.

De Xbox One versie zal op de markt komen met een aantal exclusieve levels, waaronder de mogelijkheid om door de tijd te reizen en limonade te consumeren in de verschillende beschikbare tijdperken.

You can drink a soda in the roaring 20’s, or 1978 or something. So we’re going to make a bunch of time period simulations. We’ll have Soda Customization, Kinect support and a bunch of other surprises.

Aldus Will Brierly, ontwikkelaar van de game.

Ook zal de minigame ‘Vivian Clark’ gebundeld worden aan dit pakket. ‘Vivian Clark’ is een surrealistische indiegame die afspeelt in een postmoderne lucide droom. Een demo van deze game is verkrijgbaar op Google Chrome.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.