Sonic Mania Plus verschijnt op 17 juli

Sonic Mania Plus verschijnt op 17 juli

Oproep aan alle Sonic-fans! SEGA heeft aangekondigd dat Sonic Mania Plus, de definitieve versie van de veelgeprezen platformgame Sonic Mania, op 17 juli 2018 verschijnt in Europa en Noord-Amerika. Fans kunnen de game nu digitaal pre-orderen voor Sony PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Om dit goede nieuws te vieren, heeft SEGA een splinternieuwe, spectaculaire trailer onthuld met animaties van de geliefde Tyson Hesse.
Sonic Mania Plus bouwt voort op het momentum van de platformgame van 2017, Sonic Mania. Die game is uitgebreid met twee nieuwe speelbare personages uit eerdere Sonic-games, Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel. Ook nieuw is de Encore-stand die zorgt voor een frisse kijk op vertrouwde zones, met nieuwe uitdagingen en lay-outs voor zowel nieuwe als ervaren spelers. De Competition- en Time Attack-standen krijgen een update om ze geschikt te maken voor vier spelers, terwijl de Time Trials Ghost-uitdagingen krijgen. Dit alles wordt geleverd in een gloednieuwe fysieke editie met een verzamelboek van 32 pagina’s, een omkeerbare SEGA Mega Drive-hoes en holografische verpakking.


Spelers die de originele digitale versie van Sonic Mania op consoles en pc hebben gekocht, kunnen hun game upgraden naar Sonic Mania Plus. Daarvoor kunnen ze vanaf 17 juli 2018 voor €4,99 het Encore DLC-pakket aanschaffen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.