Sony: Geen plannen prijsverlaging PlayStation 3

Sony: Geen plannen prijsverlaging PlayStation 3

Met de komst van de volgende generatie lijkt het logisch dat de huidige goedkoper in de winkel komt te liggen. Op deze manier kunnen de console-makers toch nog een extra zakcentje verdienen aan hun ‘verouderde systeem’. Fergal Gara, managing director bij Sony Computer Entertainment UK, heeft laten weten dat dit niet van toepassing zal zijn bij de PS3, die momenteel voor zo’n 250 euro in de winkels ligt.

There’s no plans as yet. The PlayStation 3 is a system where it hasn’t been particularly easy to get the costs down.
We continue to look at opportunities, there may or may not be any more, I genuinely can’t answer to that,” he added.

But it will certainly be a more keenly priced machine in relative to PlayStation 4. It will sit there as a viable entry level machine for years to come. It will be different by territory as to how long its life is. There’s still a lot of love for PS3.

Nu kan het natuurlijk ook zo zijn dat Sony dit nog niet wil zeggen zodat mensen nu nog de huidige prijs betalen, in plaats van te wachten tot een verlaging.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.