Sony Online brengt een All Access-abonnement voor MMO's

Sony Online brengt een All Access-abonnement voor MMO's

Ben jij iemand die meerdere MMO’s door elkaar wil spelen, maar is dat een iets te duur grapje? Dan komt Sony Online Entertainment met een goede oplossing. Vanaf april is het namelijk mogelijk om een All Access-abbonnent af te sluiten. Deze kost je vijftien dollar per maand en geeft je toegang tot verschillende MMO’s. Zo kun je aan de slag met EverQuest, EverQuest 2, EverQuest Next en EverQuest Next Landmark. Ook krijg je toegang tot de free-to-play titels Dragon’s Prophet, DC Universe Online, Planetside 2 en Vanguard: Saga of Heroes. Wel vermeld Sony dat die laatste titel maar te spelen is tot 31 juli, dan gaat ‘ie helaas offline.

Daarnaast krijg je als lid maandelijks 500 Station Cash, hiermee kun je items in de digitale winkels van de diverse games kopen. Daar krijg je nog eens tien procent korting op ook. En alsof het nog niet genoeg is krijgen leden ook nog toegang tot exclusieve acties en aanbiedingen. Besluit je om lid te worden en wil je betalen voor een half jaar, dan betaal je minder dan wanneer je per maand gaat betalen. Momenteel zal het nog wel exclusief zijn voor de PC-gamers, maar we zouden er niet van opkijken wanneer de service ook haar intrede gaat doen op de PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.