Sony registreert filmdomeinen The Last of Us

Sony registreert filmdomeinen The Last of Us

Sony heeft enkele domeinen geregistreerd die er op lijken te duiden dat het bedrijf een film wil gaan maken van The Last of Us. Het is nog maar een registratie en niets is officieel, maar het zou dus zomaar kunnen dat je over enkele jaren Joel en Ellie gaat zien in de bioscopen. De game leent zich er in ieder geval goed voor. Deze is al zeer filmisch en won eerder al een prijs op een filmfestival. TheLastOfUs-Movie.com en TheLastOfUsMovie.net zijn nu in ieder geval in handen van Sony. De registratie staat op naam van Sony Pictures, zoals hier te zien is.

Films en games lijken steeds vaker samen te komen. Binnenkort verschijnt bijvoorbeeld Need for Speed in de zalen. Ubisoft is bezig met verfilmingen van Assassin’s Creed, Splinter Cell en Watch_Dogs. Daarnaast brengt Steven Spielberg een Halo-serie naar je tv.

http://www.youtube.com/watch?v=Mq9yd09GYf0

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.