Speciale edities van Dragon Quest XI onthuld #E32018

Speciale edities van Dragon Quest XI onthuld #E32018

Tijdens de E3 Showcase 2018 heeft Square Enix details aangekondigd over de speciale edities van Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, de nieuwste titel in een van de hoogst gewaardeerde role-playing game-franchises ooit.

De “Edition of Lost Time” komt in beperkte oplage beschikbaar in de Square Enix Online Store en bij een select aantal retailers. Deze speciale editie verrijkt het avontuur met diverse schatten, inclusief:

De “Edition of Light”-versie van de game voor PlayStation 4, inclusief Supplicant, een accessoire met de kracht om magic points te herstellen, Healer, een accessoire met de kracht om hit points te herstellen en 3 keer een Seed of Skill, een verbruikbaar item dat spelers extra skill points oplevert.

Companion Compendium – een 128-page hardback artbook met concept art en vroege ontwerpen van de beroemde artist Akira Toriyama

Symphonic Suite – een set van 2 discs met orkestversies van de in-game music

De Map of Erdrea – een stoffen landkaart van 50 x 38 cm

Een verzamelbare Steelbook-hoes

Digitale bonuscontent – Inclusief Pep Pop, een drankje dat alle actieve bondgenoten direct versterkt, en nog 15 Seeds of Skill, die spelers extra skill points geven.

De fysieke Day One “Edition of Light” is nu bij een select aantal retailers beschikbaar als pre-order voor PlayStation 4, en wordt geleverd met een omkeerbare hoes met illustraties van Akira Toriyama. Spelers die de game pre-orderen via de PlayStation Store ontvangen het “The Legend Reborn”-thema en in-game DLC-voorwerpen. Fans die de game op voorhand aanschaffen op Steam ontvangen een exclusieve wallpaperset en in-game DLC-items.

Tenslotte werpt een splinternieuwe, verhaalgerichte trailer licht op de hoofdrolspeler en de uitdagingen die hij met hulp van zijn loyale metgezellen moet overwinnen. De trailer eindigt met de onthulling van nieuw artwork dat speciaal is gemaakt voor de westerse versie.
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age is de langverwachte RPG van de geestelijk vader van de serie Yuji Horii, personageontwerper Akira Toriyama, en componist Koichi Sugiyama. Deze titel verschijnt op 4 september voor PlayStation 4 en PC. De game is een volledig op zichzelf staande ervaring met geheel nieuwe personages, een prachtige, gedetailleerde wereld, diepgaande strategische gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal aanspreken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.