Speciale Forza Motorsport 7 livestream aangekondigd

Forza Motorsport 7

PC Xbox One
9.2

Geweldig

7.1

User Avg

Speciale Forza Motorsport 7 livestream aangekondigd

Speciale Forza Motorsport 7 livestream aangekondigd

Het was een spannende week voor de Forza-franchise en het team van Turn 10 Studios. De vroege toegang voor gamers met de Forza Motorsport 7 Ultimate Edition is gestart en het car pack rondom The Fate of the Furious werd geïntroduceerd. Binnenkort presenteren ze ook een Xbox Live Sessions waarin de professionele coureurs Tanner Foust en Josef Newgarden het tegen elkaar opnemen.

Forza Motorsport 7 wordt op 3 oktober wereldwijd uitgebracht voor Xbox One en Windows 10-pc’s. Wie echter nu al achter het stuur wil kruipen, kan dat doen met de Forza Motorsport 7 Ultimate Edition. Behalve vroege toegang tot Forza Motorsport 7 krijgen gamers met een Ultimate Edition ook de Forza Motorsport 7 Car Pass, een VIP-membership met auto’s, en de car packs Hoonigan en The Fate of the Furious. Deze laatste is ontwikkeld in samenwerking met Universal Brand Development. Dit car pack bevat tien heldenauto’s uit de razendsnelle actiefilms.

https://www.youtube.com/watch?v=RmxUlJSnU4Q

Om de introductie van de game te vieren, vindt er op 30 september om 22.00 uur (Nederlandse tijd) een bijzondere race plaats op Xbox Live Sessions, een interactieve livestream op het Mixer Xbox Channel. Professioneel coureur Tanner Foust, winnaar van vier gouden X Games-medailles, drie Global Rallycross-kampioenschappen en twee nationale Formula Drift-titels, neemt het in het gloednieuwe Forza Motorsport 7 op tegen de Indy Car-kampioen van 2017, Josef Newgarden. Deze ultieme race op Xbox One S wordt gepresenteerd door Xbox Daily Show-gastheer Major Nelson en Forza Community Manager Brian Ekberg, tijdens een livestream vanuit het Petersen Automotive Museum in Los Angeles. Verder viert Turn 10 Studios op zaterdag 30 september van 22.00 tot 03.00 uur (Nederlandse tijd) de introductie van Forza Motorsport 7 met een event in het Petersen Automotive Museum in Los Angeles. De aanwezigen kunnen onder andere de game spelen en een meet-and-greet met Tanner Foust bijwonen. Ze krijgen ook exclusieve toegang tot het museum.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.