Speciale LEGO versie van filmposter Thor: The Dark World vrijgegeven

Speciale LEGO versie van filmposter Thor: The Dark World vrijgegeven

Om te vieren dat de videogame LEGO Marvel Super Heroes binnenkort verschijnt, heeft Warner Bros. Interactive Entertainment een LEGO versie van de filmposter van Thor: The Dark World vrijgegeven. LEGO Marvel Super Heroes verschijnt op 13 november op Xbox 360, PlayStation3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en PC en eind november op PlayStation 4. Een speciaal downloadable character (DLC) pack voor LEGO Marvel Super Heroes is beschikbaar op de dag van release. De Asgard DLC pack bevat acht speelbare karakters, die ook te zien zijn in de film.

De special versie van de poster is in dezelfde stijl als de filmposter gecreëerd, waarbij alle karakters uit de binnenkort te verschijnen bioscoopfilm, van Thor tot Jane Foster en Malekith, perfect getransformeerd zijn in LEGO stijl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.