Speel het eerste uur van Prey nu gratis, nieuwe trailer

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Speel het eerste uur van Prey nu gratis, nieuwe trailer

Speel het eerste uur van Prey nu gratis, nieuwe trailer

Talos I is overspoeld door aliens en het is aan jou om de Typhon een halt toe te roepen. Om je op het gevecht voor te bereiden geeft Bethesda het eerste uur van Prey gratis vrij op PlayStation 4 en Xbox One. Je bent de laatste en tevens enige hoop van de mensheid, dus kruip in je TranStar-uniform, ga aan boord van Talos I en speel vandaag nog het eerste uur van de game voor de wereldwijde lancering op 5 mei.
Prey Demo: Opening Hour laat je in de huid kruipen van Morgan Yu, wetenschapper aan boord van Talos I, die bezig is aan het werken aan een wetenschappelijke doorbraak die de mensheid voor eeuwig kan veranderen. Wat start als een spannende eerste dag op het werk, verandert al snel in een nachtmerrie… Aliens hebben Talos I overspoeld en hebben het gemunt op de overlevende bemanning aan boord, inclusief jezelf. Bereiken ze planeet Aarde, dan eindigt het leven zoals je het kent. Het is nu aan jou om de mysteries te ontrafelen en de alieninvasie een halt toe te roepen om de mensheid van de ondergang te behoeden.

Prey is de langverwachte first-person sci-fi action game van Arkane Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s ‘Game of the Year’ en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. De game verschijnt wereldwijd op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.