Speel in je tuinslagveld met de nieuwe trailer voor Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

Speel in je tuinslagveld met de nieuwe trailer voor Plants vs. Zombies Garden Warfare 2

PopCap Games heeft het tuinslagveld aangekondigd: een geheel nieuwe dynamische hub in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Deze interactieve omgeving verbindt spelers met elke map en modus, en biedt nieuwe manieren om het Plants vs. Zombies-universum te ervaren via solo en social play. Zodra het spel begint, worden spelers geplaatst in een wilde omgeving vol dynamische evenementen waar veel valt te doen en te ontdekken. Ze kunnen tot drie vrienden uitnodigen naar hun slagveld en vrijwel alles doen wat ze maar willen: dagelijkse missies spelen, de missies van Crazy Dave of Dr. Zomboss volbrengen, spelen met je favoriete Plants vs. Zombies-personages, een gehele oorlog beginnen door het vijandelijke gebied te betreden en nog veel meer. Het tuinslagveld is een interactieve hub zoals je nog nooit hebt gezien in een Plants vs. Zombies-game.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 werkt samen met BioWare voor een intergalactische pre-order aanbieding. Fans die het spel reserveren, ontvangen de Grass Effect Z7-Mech wanneer ze beginnen met het spelen van Garden Warfare 2. Hij is gemaakt door Dr. Zomboss en geïnspireerd door een van de meest favoriete videogame-franchises van het ontwikkelteam. Deze mech helpt de galactische toekomst van Zomburbia veilig te stellen. Gamers zullen flink genieten van de mech, gezien hij is gebouwd om de mooiste plantenverdelger ooit te zijn. De Z7-Mech wordt geleverd met de nodige extra’s zoals een Zomni-tool voor aanvallen van dichtbij, en een vergrendeld keramisch plaatpantser met kinetische voering. Dit personage is ontwikkeld om technische, biotische en wapenschade te vergroten.
Het gevecht om Suburbia blijft maar groeien in Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise hebben de zombies Suburbia overgenomen en zetten de planten de aanval in. Elke factie bevat nieuwe personages voor het gevecht, zoals Rose, een krachtige tovenares uit het verleden die zombies kan veranderen in speelbare geiten, en Captain Deadbeard, een oude piraat die honderden jaren op zee heeft rondgezworven. Dit alles vindt plaats op 12 nieuwe maps die vol zitten met persoonlijkheid en humor, zoals Time Travel Theme Park en Moon Base Z.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 komt uit in de lente van 2016 en is in ontwikkeling bij EA Canada in Vancouver. Het spel verschijnt voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.