Spelersaantal For Honor zakt gigantisch

For Honor

PC PlayStation 4 Xbox One
7.8

Goed

Spelersaantal For Honor zakt gigantisch

Spelersaantal For Honor zakt gigantisch

For Honor is helemaal geen verkeerde game, toch zakt het aantal spelers momenteel gigantisch. De game verscheen op 14 februari en momenteel is op Steam te zien dat het aantal spelers met 95 procent is gezakt. De recent verschenen DLC lukt het niet om dit weer te laten stijgen. De daling van de spelers begon al vrij snel na de release. Al na twee weken was de helft van de spelers niet meer in de game te vinden. Veel hiervan verlieten de game door haperende servers.

For Honor’s best concurrent player record was achieved at launch with 45,000 players. At the time of writing, the game’s 24 hour peak stands at 2,833 players. Shadows and Might DLC gave the numbers a boost from 2,200 to 4,700, but things quickly turned back to pre-DLC numbers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.