Spotify lanceert nieuwe game podcast met Hideo Kojima

Spotify lanceert nieuwe game podcast met Hideo Kojima

Goed nieuws voor game fans: Spotify kondigt vandaag een nieuwe podcast aan genaamd “Hideo Kojijma presents Brain Structure”. De wereldwijd bekende Japanse game ontwikkelaar Hideo Kojima, ook wel bekend van Metal Gear Solid en DEATH STRANDING, zal de show hosten. De podcast is gratis en exclusief op Spotify te beluisteren in zowel het Japans als in het Engels.

In de podcast wordt de genialiteit achter Kojima’s creatieve ideeën ontrafeld. Ook worden zaken als games, films, boeken, kunst, filosofie en sociale vraagstukken besproken met verschillende gastsprekers. In de show zal Kojima regelmatig worden vergezeld door Canadees gamejournalist en tv-presentator Geoff Keighley om het te hebben over de laatste updates in de wereld van gaming en technologie. Dit belooft veel goeds voor game fanaten van over de hele wereld.

Ik wilde mijn gedachten delen met een breed publiek en voelde dat Spotify het beste thuis zou zijn om al mijn fans en vrienden wereldwijd te bereiken,” aldus Hideo Kojima. 

Ben jij benieuwd? De eerste aflevering van Hideo Kojima presents Brain Structure gaat op donderdag 8 september van start en komt wekelijks om 08:00 uur met nieuwe afleveringen.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.