Square Enix kondigt The Forge aan als eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider

PC PlayStation 4 Xbox One
9.1

Geweldig

6.4

User Avg

Square Enix kondigt The Forge aan als eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider

Square Enix kondigt The Forge aan als eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics kondigen “The Forge” aan. Deze eerste van zeven nieuwe DLC-avonturen voor Shadow of the Tomb Raider komt als gratis download beschikbaar voor alle Season Pass-houders en wordt ook apart verkocht. “The Forge” wordt op 13 november wereldwijd gelanceerd voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

In “The Forge” moet Lara de door lava overstroomde smederij van de gevallen goden trotseren om de geheimen van Kuwaq Yaku te ontrafelen. Tijdens haar reis ontdekt Lara nieuwe informatie over de nalatenschap van een vriend, en wordt ze geconfronteerd met een gevaar dat volgens de verhalen in vlammen was opgegaan. “The Forge” levert ook een gloednieuwe Challenge Tombe voor één speler of twee samenwerkende spelers. Spelers die de Challenge Tombe voltooien, worden beloond met de Grenadier-vaardigheid, de Brocken-outfit en het Umbrage 3-80-wapen.

“The Forge” is een compleet nieuw avontuur en de eerste van de zeven maandelijkse DLC-avonturen die beschikbaar komen via de Season Pass. Daarmee krijgen spelers toegang tot een stortvloed aan nieuwe content, waaronder Challenge Tombs, coöpervaringen, wapens en outfits, Score Attack- en Time Attack-uitdagingen en aanvullende, verhalende zijmissies.

Lara Croft overleefde een meedogenloze jungle, verkende uitgestrekte landschappen met tombes en streed met Trinity om het lot van de mensheid, dit alles met op de achtergrond de dreigende Maya-apocalyps. Maar er wachten haar nog meer avonturen in de verborgen stad Paititi. Er verschijnen nieuwe mysteries en uitdagingen, vriendschappen en rivaliteiten krijgen een nieuwe dimensie en Lara ontdekt nieuwe tombes in een DLC-reeks die de wereld Shadow of the Tomb Raider steeds verder uitbreidt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.