Star Wars Battlefront 2 krijgt driemaal zoveel content als voorganger

Star Wars Battlefront 2

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

8.2

User Avg

Star Wars Battlefront 2 krijgt driemaal zoveel content als voorganger

Star Wars Battlefront 2 krijgt driemaal zoveel content als voorganger

Een veelgehoorde klacht rondom Star Wars Battlefront was het feit dat de game tijdens de launch niet veel veel content had. EA lijkt van haar fouten te hebben geleerd en zorgt ervoor dat dit met het tweede deel, dat later dit jaar gaat verschijnen, niet het geval zal zijn. EA CEO Andrew Wilson heeft aangegeven dat de game drie keer zoveel content heeft als dat Battlefront had. De baas geeft aan dat er veel gedaan is met de feedback van spelers en dat er extra multiplayer content is, alsook een behoorlijke singleplayer campaign. Het moet genoeg zijn om fans een flinke tijd bezig te houden. Ook hoopt Wilson dat Battlefront 2 het verkoopcijfer van deel één gaat overtreffen nu er zoveel meer te doen is in het spel. Battlefront verkocht zo’n veertien miljoen keer.

Ook liet Wilson doorschemeren dat de onaangekondigde Star Wars-game van Visceral Games een action-adventure gaat worden die in het financiële jaar van 2019 (april 2018 – maart 2019) moet verschijnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.