Star Wars: Galaxy of Heroes krijgt Fleet Combat

Star Wars: Galaxy of Heroes

Mobile

Star Wars: Galaxy of Heroes krijgt Fleet Combat

Star Wars: Galaxy of Heroes krijgt Fleet Combat

In het universum van Star Wars zijn behoorlijk wat getalenteerde piloten. Denk aan Luke Skywalker, Rey, Anakin en Han Solo. Deze namen zijn ook terug te vinden in de mobiele game Star Wars: Galaxy of Heroes. Tot op heden hadden deze personages echter geen schepen om te besturen, daar is nu verandering in gekomen! De laatste update brengt namelijk een compleet nieuwe speelstijl met zich mee. Een speelstijl waar tijdens de launch, een jaar geleden, al naar gehint werd. Het is eindelijk mogelijk om met iconische schepen tegen elkaar te strijden.

Je kunt meteen aan de slag gaan met het verzamelen van schepen (de update is al live!), maar voordat je daadwerkelijk in het spel kunt springen zul je even wat werk moeten verzetten. In de vorm van enkele Fleet Commander Training Events leert het spel je hoe je om moet gaan met ‘space combat’ en unlock je meteen je eerste schepen.

Om je schepen te krijgen moet je niet alleen genoeg blueprints verzamelen, maar ook de juiste crew bij elkaar weten te sprokkelen. Het spelen met de schepen lijkt in grote lijnen op de gameplay die al aanwezig was in het spel. Echter is het speelveld veel groter en is het bijzonder indrukwekkend wanneer grote schepen zoals een Super Stardestroyer je ineens back-up aan komen bieden.

Level je velen schepen en ben niet alleen aan land de beste strijder die er is. Het luchtruim is open, het is aan jou om op te stijgen en mee te doen in het gevecht. Moge de Kracht met je zijn…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.