Steam versie Serious Sam Double D ontvangt gratis update naar Serious Sam Double D XXL

Steam versie Serious Sam Double D ontvangt gratis update naar Serious Sam Double D XXL

Devolver Digital en ontwikkelaar Mommy’s Best Games kondigen met trots aan dat de krankzinnige 2D shooter Serious Sam Double D een update krijgt naar Serious Sam Double D XXL op Steam! Alle nieuwe content uit de Xbox LIVE arcade versie is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Steam versie. Via een gratis update wordt de nieuwe content toegevoegd. Iedere Serious Sam fan die Serious Sam Double D XXL nog niet in zijn bezit heeft, ontvangt deze week sowieso een korting. Serious Sam Double D XXL maakt deze week uit van de Steam Weeklong Deals promotie.

Nieuwe Gunstack upgrades – Maak gebruik van meer dan 30 nieuwe wapens om je geweer mee uit te dossen. Wat dacht je van shotguns die zwermen bijen afvuren of de terugkeer van Sam’s favoriete kanon?

Offline Co-op voor twee spelers – Serious Sam Double D XXL bevat een lokale co-op mode. Speel samen met Sam’s nieuwe vriend Huff en creëer een orgie van geweld en vernietiging wanneer je Mental’s leger afslacht.

Nieuwe Campagne en Challenge missies – Vecht je door nieuwe werelden op een door dynamiet aangedreven eenwieler en verover het luchtruim met een pteranodon voorzien van raketlanceerders

Nieuwe en verbeterde vijanden – De nieuwe “Torcher Kitty”, “Explosion Eater” en de “Armored Gnaar” maken het leven van Sam zo zuur mogelijk in deze nieuwe update.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.