Super Mario Run komt op 15 december naar de iPhone & iPad

Super Mario Run

Super Mario Run komt op 15 december naar de iPhone & iPad

Super Mario Run komt op 15 december naar de iPhone & iPad

De allereerste mobiele game met de grootste videogame-held aller tijden verschijnt op 15 december in Europa voor de iPhone en iPad. Vanaf die dag kunnen spelers Super Mario Run gratis downloaden in de App Store en gratis elementen van de drie spelstanden van de game proberen. Nadat de game is gedownload, geeft een eenmalige betaling van € 9,99 onbeperkt toegang tot alle drie de spelstanden van deze uitgave. Super Mario Run is compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten die iOS 8.0 of nieuwere updates draaien.

Super Mario Run is de eerste Super Mario Bros.-game die speciaal voor mobiele apparaten is ontwikkeld. In de game rent Mario automatisch vooruit. De speler kan met zijn/haar vinger tegen het beeld tikken om over obstakels te springen, vijanden te ontwijken en de vlaggenmast aan het eind van elk level te bereiken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.