Supergirl sluit zich aan bij de helden van Infinite Crisis

Supergirl sluit zich aan bij de helden van Infinite Crisis

Werp alvast een blik op Supergirl, de nieuwste kampioen in Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine uit het DC Universum! Spelers kunnen op woensdag 2 juli van de wereld een betere plek maken –stoot voor stoot – zodra Supergirl speelbaar wordt! Net als haar neef Superman heeft Kara Zor-El de verwoesting van Krypton overleefd door te vluchten in een ruimteschip dat door haar vader ontworpen is.

Kara’s voertuig volgde de koers die was uitgezet door haar toenmalige neef, terwijl zij zich in een toestand van schijndood bevond. Kara’s reis duurde niet enkele seconden, zoals die van haar neef, maar tientallen jaren. Toen ze neerstortte op aarde, werd ze gewekt door haar krachten die zich meteen openbaarden. Terwijl ze worstelde met deze krachten, was ze verbaasd haar neef, nu een volwassen man, te ontmoeten. De ergste shock kwam toen Kal-El haar vertelde dat zij de enige overlevenden van Krypton zijn. Kara, overweldigd door wanhoop en woedend op de buitenaardse wereld waar ze zich gevangen voelde, ontdekte een veerkracht, waarvan ze niet wist dat ze die bezat. Ze geeft haar verdriet een plaats en ontdekt een liefde voor haar nieuwe thuis, de Aarde.

Supergirl, snel, sterk en altijd klaar voor een gevecht, is een krachtpatser die houdt van persoonlijke gevechten.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.