Sword Art Online Alicization Lycoris aangekondigd

Sword Art Online Alicization Lycoris aangekondigd

BANDAI NAMCO heeft  Sword Art Online Alicization Lycoris aangekondigd voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. 

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris is gebaseerd op het derde seizoen van de anime en is ontwikkeld onder toezicht van auteur Reki Kawahara. SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris omarmt de middeleeuwse fantasiewereld waarbij spelers kunnen zwaardvechten, andere ridders tegen het lijf zullen lopen en oog-in-oog komen te staan met mythische wezens. 

Dit nieuwe hoofdstuk vindt plaats in een mysterieuze virtuele wereld – The Underworld. Spelers nemen de rol aan van Kirito en ontmoeten ter plaatse diens vriend Eugeo. Samen trekken ze op avontuur om Alice te redden, hun jeugdvriendin die spoorloos verdween na het overtreden van de wet die geldt in The Underworld.

Sword Art Online Alicization Lycoris biedt nieuwe gameplay-ervaringen om zowel nieuwkomers als fans van de vorige SAO-titels te bekoren” aldus Yosuke Futami, Producer bij BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “Lycoris is een woord dat is geleend uit de botanische vocabulaire, de Lycoris Radiata. Het is een mooie bloem die symbool staat voor verlies, scheiding, hereniging en passie; iets wat perfect past bij het verhaal van de Alicization Arc!
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.