Talim keert terug in Soul Calibur VI

Talim keert terug in Soul Calibur VI

Bandai Namco Entertainment Europe kondigt de terugkeer aan van Talim, die vanaf 19 oktober speelbaar zal zijn in Soul Calibur VI op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Talim, afkomstig van Village of the Wind Diety in Zuidoost Azië en enige dochter van de plaatselijke sjamaan, werd opgebracht als The Last Priestess of the Winds. Door deze rol op zich te nemen, heeft Talim zich de kunst van de Wind Dance aangeleerd en groeide ze op met twee elbow blades, Syi Sarika & Loka Luha, die ze gebruikt om mee te vechten.

Ze bracht haar hele leven door op het eiland tot een vreemdeling Talims stadje bezocht die een stukje van de Soul Edge met zich mee droeg. Talim voelde gevaar aan en zwoer vervolgens de wereld te beschermen en het stuk terug te brengen naar waar het vandaan kwam. Al betekende dat haar dorp, familie en vrienden achterlaten.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.