Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze onthuld

Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze onthuld

Activision heeft de eerste details onthuld over de nieuwe game Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze. Een avontuur vol actie en sensatie dat het gat dicht tussen seizoen 2 en seizoen 3 van Nickelodeon’s populaire animatieserie. In de game worden klassieke gevechten in 2D en platformspel vermengd met de 3D-effecten uit de TV-serie. Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze is in ontwikkeling bij WayForward Technologies en komt dit najaar uit op Xbox 360, PlayStation 3 en de Nintendo 3DS.

In Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze vind je nieuwe settings, bondgenoten en bedreigingen. De game komt al snel op dreef als Shredder, Tiger Claw en een nieuw leger mutanten de straten van New York onveilig maken en zo Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo dwingen om in actie te komen. In de uitgebreide, interconnected en non-lineaire wereld van Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze loont het om zelf op ontdekking uit te gaan en creatief te denken. Powers, upgrades en apparatuur liggen verspreid door heel New York en het is aan jou om die te verzamelen om zo sterker te worden. Met Dimension X wordt een nieuwe dimensie geopend waar je doorheen kunt trekken.

In de loop van het avontuur ben je vrij in het switchen tussen de vier Turtles. Allemaal hebben ze hun eigen unieke kenmerken, met gespecialiseerde statistieken, krachten en vaardigheden. De strijd in de game is snel en fel. Op die manier wordt de nadruk gelegd op de essentie van de martial arts die bij de Turtles horen, maar daarnaast heb je ook de tools om ongezien te blijven en vijanden te ontlopen of ze juist onverwacht aan te vallen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze wordt in de herfst van 2014 verwacht.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.