Telltale brengt een serie rondom Michonne uit The Walking Dead

Telltale brengt een serie rondom Michonne uit The Walking Dead

Kijk je The Walking Dead of lees je de comics? Dan ben je vast bekend met Michonne. Telltale is bezig om een game rondom het personage te realiseren. Michonne beschermt zichzelf met een katana en behoort tot de groep van Rick Grimes. Robert Kirkman, de man achter The Walking Dead:

Michonne is in meerdere opzichten een reflectie van de wereld van The Walking Dead. Ze is erg genadeloos en koud op de juiste momenten, maar van binnen voelt ze zich toch bedreigd door de situaties waar ze in zit en haar omgevingen. Dit maakt van haar een perfect personage voor een nieuw avontuur.

De game speelt zich af tussen comics 126 en 129, nog voordat Michonne zich bij Rick voegt. In de herfst komt het spel uit voor dezelfde platformen als eerdere games van de studio. Kanttekening; je moet in het bezit zijn van The Walking Dead: Season Two om het verhaal van Michonne te kunnen spelen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.