The Division pre-alpha beelden gelekt

Tom Clancy’s The Division

PC PlayStation 4 Xbox One

The Division pre-alpha beelden gelekt

The Division pre-alpha beelden gelekt

De kraan staat vol open tijdens de GDC. Nu blijken er namelijk beelden te zijn gelekt van de pre-alpha fase van The Division. Ubisoft heeft gezegt dat dit al oude beelden zijn en de uiteindelijke game veel beter zal zijn. De beelden zijn eerder deze week al gelekt maar snel verwijderd. Alles wat er nog over is zijn de screenshots hieronder en een gif plaatje.

division
division
division

Het ziet er niet meer zo goed uit als wat er op de E3 werd getoond. Ubisoft heeft gemeld dat de beelden verre weg de uiteindelijke graphics representeren. Wat ook een feit is is dat de beelden van een oude Xbox One build is en volgens de persoon die dit gelekt heeft is de game meer ‘arcade’ en sneller dan wat er in trailers/presentaties gezegd en getoond werd. Het is nog afwachten wanneer de game precies uitkomt, maar hij zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC dit jaar.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.