The Elder Scrolls Online: Morrowind toont Battlegrounds PvP-Modus

The Elder Scrolls Online: Morrowind

PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

The Elder Scrolls Online: Morrowind toont Battlegrounds PvP-Modus

Onlangs was Zenimax Online Studios met een eerste publieke hands-on voor The Elder Scrolls Online: Morrowind aanwezig tijdens PAX East in Boston, Massachusetts. Duizenden nieuwsgierige fans kwamen opdagen om als eerste de wereld van de nieuwe klasse, The Warden, te betreden; de iconische wereld van Vvardenfell opnieuw te bezoeken; en de nieuwe snelle, kleinschalige PvP-modus, Battlegrounds, te ontdekken.

De gelukkige spelers gingen frontaal in de aanval in Battlegrounds, vechtend voor de overmacht in 4v4v4 confrontaties met het gebruik van verwoestende nieuwe ijsspreuken, het gooien van vijanden in de verschroeiende lava van Red Mountain, en het vechten tegen massieve War Bears die alles en iedereen die hun Warden meesters ook maar durfde aan te vallen, uit elkaar scheurden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.