The Elder Scrolls Online: One Tamriel vandaag beschikbaar, trailer te zien

The Elder Scrolls Online

PC PlayStation 4 Xbox One

The Elder Scrolls Online: One Tamriel vandaag beschikbaar, trailer te zien

Vandaag verschijnt One Tamriel voor PlayStation 4 en Xbox One, een van de meest significante en grootste updates voor de prijswinnende online RPG The Elder Scrolls Online. One Tamriel past de manier waarop spelers avonturen in de game beleven volledig aan en verhoogt het aantal keuzes en sociale opties door de Alliance-restricties te verwijderen en de hoeveelheid content te verhogen.

One Tamriel, een gratis update voor iedereen, biedt de vrijheid die gamers van alle Elder Scrolls-games kunnen verwachten – meer opties voor veteranen en nieuwe spelers. Met een open wereld en level-scaled omgeving kunnen avonturiers werkelijk overal naartoe, met gelijk wie op gelijk welk moment na het eindigen van de tutorial.

One Tamriel verwijdert ook de Alliance-restricties buiten PvP, waardoor spelers met iedereen in dezelfde wereld een groep kunnen vormen. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om een groep te vinden voor quests en dergelijke, maar ook voor guilds om verschillende groepjes te vormen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.