The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited krijgt laatste trailer

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited krijgt laatste trailer

Zonet werd het laatste deel van de videoreeks This is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vrijgegeven. Deze reeks gunt je een blik op de enorme wereld van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – die nu beschikbaar is voor PC en Mac, en vanaf 9 juni beschikbaar zal zijn voor consoles.

In deze derde video Exploring Tamriel krijg je zicht op de schaal van de enorme wereld en wat je er zoal kunt in beleven. Van het opjagen van de krachten van Molag Bal, tot het verzamelen van grondstoffen om te craften en het zoeken naar treasure in de oude ruïnes. Je volgende grote avontuur wacht op je in Tamriel. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bevat alle gameplay uit de originele PC/Mac game, aangevuld met alle updates en uitbreidingen. Je koopt de game één keer aan en kunt vervolgens – zonder abonnement – spelen zonder beperkingen, voor zolang je dat wilt.

Tamriel Unlimited zal ondersteund worden met speciale, optionele aan te kopen downloadbare content en in-game Crown Store voor verdere custimization items. Daarnaast zal Bethesda ook ESO Plus aanbieden aan spelers die een maandelijkse bijdrage wensen te betalen voor een premium membership service, waarbij exclusieve in-game bonussen, een maandelijks aanbod van te gebruiken kronen en toegang tot alle DLC game packs inbegrepen zijn.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.