The Evil Within 2 – “Survive” gameplay trailer

The Evil Within 2 – “Survive” gameplay trailer

Bethesda heeft “Survive” vrijgegeven, een nieuwe gameplay trailer voor The Evil Within 2, de aankomende psychologische thriller en ware survival horror titel ontwikkeld door Shinji Mikami en het getalenteerde Tango Gameworks. Het is een race tegen de tijd voor Sebastian wanneer hij vecht om te overleven en Lily, zijn dochter, terug te vinden voordat ze voor eeuwig vast kom te zitten in de STEM-wereld. Tijdens zijn zoektocht wordt hij achterna gezeten door spoken uit zijn verleden en krijgt hij te maken met onzekerheden, maar hij verliest nooit de hoop. Vastberaden om Lily te redden, reist Sebastian af naar de diepste gebieden van de nieuwe STEM-wereld om het op te nemen tegen alles dat in zijn weg durft te staan.

Pre-order The Evil Within 2 en ontvang het The Last Chance Pack als extra. Deze items helpen je langer te overleven in de helse wereld van Union waar je zieke vijanden te lijf moet gaan om je dochter Lily te redden. Het The Last Chance Pack bevat:
Burst Handgun – Dit exclusieve wapen zit enkel in het The Last Chance Pack en gebruikt handgeweer kogels die overal kunnen worden gevonden of vervaardigd.
Crafting Supplies – Upgrade je wapen onderweg, vervaardig extra munitie of maak vallen om vijanden te onthoofden met deze extra’s die je vanaf het begin ter beschikking krijgt.
Medical Supplies – Je moet in leven blijven om Lily te kunnen redden. Deze benodigdheden zullen je helpen tijdens je avontuur.
The Evil Within 2 verschijnt op vrijdag 13 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.