The LEGO Ninjago Movie Video Game aangekondigd

The LEGO Ninjago Movie Video Game

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
8.3

Sterk

The LEGO Ninjago Movie Video Game aangekondigd

The LEGO Ninjago Movie Video Game aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group hebben The LEGO Ninjago Movie Video Game aangekondigd. In deze videogame duiken spelers in de wereld van het nieuwe animatie-avontuur The LEGO Ninjago Movie. The LEGO Ninjago Movie Video Game, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, is vanaf 27 september 2017 verkrijgbaar voor het PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

De LEGO Ninjago Movie Video Game brengt de non-stop actie en spannende gevechten uit de film naar de woonkamer. Kinderen kunnen nu hun eigen Ninjago-avonturen beleven. Dankzij de verbeterde bewegingen kunnen spelers Ninjago doorkruisen met de souplesse en sierlijkheid van een geheime ninja-krijger en hun vechttechnieken verbeteren.

– Tom Stone, Managing Director, TT Games

De LEGO Group breidt de Ninjago-spelervaring uit met The LEGO Ninjago Movie Video Game. Fans zullen genieten wanneer ze in de huid kruipen van hun favoriete Ninjago-helden en deelnemen aan een episch avontuur van goed tegen kwaad.

– Sean McEvoy, VP Digital Games, de LEGO Group

In de videogame banen de spelers zich al vechtend met eer en vaardigheid een weg door massa’s vijanden als hun favoriete ninja’s Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu om hun thuiseiland Ninjago te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn Shark Army. Hiervoor moeten ze de ninja-behendigheid meester worden. Deze stelt hen in staat Ninjago te doorkruisen door over muren heen te rennen, hoog in de lucht te springen en de vijanden van Ninjago te bestrijden om een hoger niveau te behalen en de vechttechnieken van de ninja’s te verbeteren. Spelers kunnen gebruik maken van de kracht van het Spinjitzu-gevecht om gezamenlijk Ninjago te verdedigen.

Het spel bevat acht uitgebreide locaties boordevol actie gebaseerd op het verhaal van de LEGO Ninjago Movie. Elke locatie bevat een unieke uitdagings-dojo, waar spelers hun vechttechnieken op de proef kunnen stellen en het opnemen tegen steeds sterkere vijanden. Met de Strijdkaarten kunnen spelers het bovendien opnemen tegen vrienden en familie in vier verschillende spelmodi met competitieve lokale gameplay voor maximaal vier spelers.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.