The Witcher 3 zal er op console even indrukwekkend uitzien als op PC

The Witcher 3 zal er op console even indrukwekkend uitzien als op PC

The witcher is een naam die synoniem staat met indrukwekkende graphics. Vooral The Witcher 2 staat bekend als een game die de beste videokaarten op de PC-markt stevig aan het werk wist te zetten. de port van die game naar Xbox 360 wist op grafisch vlak uiteraard een stuk minder potten te breken, maar dat verwachtte ook niemand.

Met de nieuwe systemen op komst liggen de kaarten uiteraard anders geschud. Volgend jaar verschijnt The Witcher 3: Wild Hunt op zowel PC als next-gen consoles en de vraag is uiteraard hoe de versies zich zullen verhouden op grafisch vlak. Konrad Tomaszkiewicz van ontwikkelaar CD Projekt RED laat weten dat er geen visuele toegevingen gedaan worden en dat de versies op elk systeem gelijk zijn. Eyecandy voor iedereen dus.

Dat de prijs van een console die The Witcher 3 in volle glorie speelt lager ligt dan die van een nieuwe videokaart voor PC doet in elk geval het beste vermoeden voor de toekomst van de Xbox One en PS4.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.